If Etuohjelma ja omavastuuraha

TRAL:n ottamien vakuutusten lisäksi saat If Etuohjelmasta alennuksia muista vakuutuksista joka vuosi.

Saat alennusta vakuutusmaksuista joka vuosi

If Etuohjelmassa saat pysyvän alennuksen kaikista jatkuvista vakuutuksistasi (poikkeuksena Primus-vakuutus). Edut kasvavat asiakkuutesi mukana, korkeimmalla tasolla saat alennusta vakuutuksistasi peräti 16 %.

Säästä aikaa, vaivaa ja luontoa

Etuohjelman piiriin pääset, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuillesi. Saat valintasi mukaan ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun sinulla on uusi lasku*, viesti tai asiakirja. Näin pysyt helposti ajan tasalla vakuutusasioistasi. If Sopimus kokoaa kaikki vakuutuksesi yhteen ja näet ne samalla vakuutuskirjalla. Voit myös maksaa vakuutukset yhdellä laskulla, sinulle sopivalla laskutusvälillä: 1, 2, 3, 4 tai 6 kertaa vuodessa.

*ei koske e-laskua

Saat If Omavastuurahaa vahingottomista vuosista

Kerrytät vahingottomilta vuosilta If Omavastuurahaa, jopa 40 euroa vuodessa – aina 200 euroon saakka. Voit käyttää rahan omavastuusi pienentämiseen useimpien vahinkojen sattuessa. Tutustu If Omavastuurahaan ja tarkista, mihin voit käyttää sitä.

Primus-henkivakuutuksella taloudellista turvaa pahimman varalle

Tradenomiliiton jäsenenä voit saada henkivakuutuksen jopa 61,6 % edullisemmin. Hanki henkivakuutus tästä.

Saat kaikkiin uusiin Primus-vakuutuksiin lisäetuna veloituksettoman 2 000 euron Selviytymisturvan. Tutustu etuun!

Lisätietoja

Lisätietoja Keskittäjän vakuutuksista ja järjestöasiakkaan eduista saat osoitteesta http://www.if.fi/tral numerosta 010 19 19 19 (pvm/mpm) tai lähimmästä Ifistä.