Tradenomi 24/7 -palvelut

Tradenomi 24/7 on kokonaisuus, jonka alta löydät joukon kiinnostavia ja hyödyllisiä jäsenpalveluita. Tutustu Tradenomiittiin ja löydä juuri sinun unelmaasi elävä tradenomi, jolta voit saada arvokkaita vinkkejä. Ongelmatilanteissa sinua auttavat Digijuristi ja Oma luottamusmies. Jäsenyyteesi liittyviä asioita hoidat kätevästi Asiointi 24/7 -palvelussa.

Kirjautuminen Tradenomi 24/7 -palveluihin

Tradenomiliiton kaikkiin sähköisiin palveluihin kirjaudutaan samoilla käyttäjätunnuksilla (SSO-palvelu). Kun olet kerran kirjautunut, niin voit liikkua eri palveluiden välillä ilman, että kirjautumista tarvitsee tehdä uudestaan.

Kirjautumisessa käytetään jäsennumeroa ja itse määriteltyä salasanaa.
- Jäsennumeron löydät jäsenkortista, laskusta sekä useimmista lähettämistämme uutiskirjeistä. Voit myös tiedustella jäsennumeroasi ottamalla yhteyttä jasenasiat@tral.fi tai soittamalla 020 155 8803.
- Salasana on oletusarvoisesti henkilötunnuksen loppuosa

Voit vaihtaa salasanan tai nollata unohtuneen salasanan painamalla kirjautumisikkunassa Tilaa uusi salasana. Syötä tämän jälkeen kenttään sama sähköpostiosoite, joka on merkitty TRAL:n jäsenrekisteriiin. Saat sen jälkeen kyseiseen osoitteeseen sähköpostia lähettäjältä "Avoine", joka sisältää varmistuskoodin. Syöttämällä varmistuskoodin pääset asettamaan itsellesi uuden salasanan.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä TRAL:n toimistoon sähköpostitse toimisto@tral.fi tai puhelimitse 020 155 8800

Tomi Kouva

Palvelu- ja kehitysjohtaja

020 155 8813

[javascript protected email address]

@tomikouva