Liity jäseneksi

Tervetuloa jäseneksi Suomen suurimpaan tradenomien ammattijärjestöön!

  • Voit liittyä jäseneksemme myös kampanjasivustolla: tradenomilife.tral.fi
  • Liity jäseneksemme verkossa kaikkina vuorokauden aikoina.
  • Liity jäseneksi tekstiviestillä: Lähetä tekstiviesti "LIITY TRADENOMI ETUNIMI SUKUNIMI" numeroon 18252. Otamme sinuun yhteyttä saatuamme viestisi. Huomioithan, että jäsenyys tulee voimaan vasta, kun olemme ottaneet sinuun yhteyttä.
  • Tulosta ja täytä liittymislomake, palauta se allekirjoitettuna joko sähköpostin liitteenä (toimisto@tral.fi), faksilla (f. 020 155 8809) tai postitse osoitteeseen Tradenomiliitto TRAL ry, Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki.

Jäsenyytesi tulee voimaan, myös työttömyyskassan osalta, siitä päivästä alkaen, kun tieto liittymisestäsi on saapunut toimistollemme.

Vahvistamme jäsenyytesi noin viikon kuluessa jäsenhakemuksesi vastaanottamisesta. Saat postitse "Tervetuloa jäseneksemme" -paketin ja heti hakemuksen käsittelyn jälkeen TRAL:n mobiilijäsenkortin, jolla saat kaikki jäsenpalvelut ja -edut käyttöösi.

Olen toisen liiton jäsen ja haluan TRALin jäseneksi:

Täytä liittymislomakkeen lisäksi myös valtuutus, jonka avulla hoidamme liiton vaihdon puolestasi. Huomioithan, että mikäli jäsenmaksu on edellisessä liitossa peritty suoraan palkastasi, tulee sinun itse ilmoittaa palkanlaskentaan jäsenmaksuperinnän lopettamisesta.

Vaihtaessasi jäsenyyden toisesta liitosta TRALin jäsenyyteen, jo ansaittu työttömyysturvan työssäoloehtosi säilyy ennallaan, mikäli edellisestä liitosta eroamisen ja TRALin liittymisen välillä ei ole yli kuukauden mittaista taukoa.

Työsuhteessa olevat TRAL:n jäsenet voivat liittyä Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKOon ja vakuuttaa näin itsensä työttömyyden varalta. Tavallisesti kassan jäseneksi liitytään samalla kuin liittoonkin. Jollet kuitenkaan ole liittynyt tai voinut liittyä kassan jäseneksi liittoon liittyessäsi, se on mahdollista myös myöhemmin työsuhteessa ollessasi. Yrittäjäjäsenemme voivat liittyä AYT-kassan jäseniksi.

Työttömyyskassaan voi liittyä ja kassaa voi vaihtaa pääsääntöisesti vain palkkatyössä ollessaan - ei kuitenkaan palkattoman jakson, esim. hoitovapaan, kokoaikaisen lomautuksen, työttömyyden tai pitkän sairausloman aikana. Myös opiskelijat voivat liittyä kassaan esimerkiksi tehdessään kesätöitä.

Vastaamme mielellämme kaikkiin jäsenyyttä ja liittymistä koskeviin kysymyksiin puhelimitse numerossa 020 155 8800 tai sähköpostitse osoitteessa toimisto@tral.fi.