Brändikuvaukset

Sinustako meille tradenomikasvo?

Uudistamme brändiämme ja visuaalista ilmettämme. Tätä varten etsimme jäsenistöstämme innokkaita tradenomeja sekä -opiskelijoita, jotka haluavat toimia tradenomiyhteisön kasvoina uudessa ilmeessämme. Jotta saamme monipuolisesti tradenomikuntaa esiin, toivomme mahdollisimman monen ilmoittautuvan mukaan! Tarvitsemme kuvattaviksi niin naisia kuin miehiä, opiskelijoita, vastavalmistuneita, pidemmällä työurallaan olevia kuin eläkeikää lähestyviä jäseniämme.

Kuvaukset toteutetaan Helsingissä neljänä arkipäivänä kesäkuussa viikoilla 23 ja 24. Kunkin kuvattavan osalta tarkempi ajankohta ja muut yksityiskohdat sovitaan erikseen, mutta kuvauksiin pitäisi varata vähintään puolipäivää. Maksamme kuvattaville pienen korvauksen ja matkakulut. Lopulliset valinnat kuvattavien osalta suorittaa brändityömme yhteistyökumppani Dynamo&Son. Heidän edustajansa ottavat yhteyttä kuvattaviin ja sopivat tarkemmin järjestelyistä.

Brändikuvaustemme suosio yllätti meidät, sillä hakemuksia määräaikaan saapui yli 100 kappaletta. Kuvauksiin tarvitsemme noin 10-15 henkilöä. Otamme yhteyttä kaikkiin kuvattaviin piakkoin, kun käymme hakemukset läpi. Lämmin kiitos kaikille hakijoille!

Lisätiedot kuvauksista:

Anu Väätäjä

Viestintäjohtaja, päätoimittaja

020 155 8802

[javascript protected email address]

@AnuVaataja