Esimiesverkosto

Onnistumisten ja oivallusten jakaminen, vastoinkäymisten ja haasteiden kohtaaminen sekä ongelmanratkaisu ja esimiehen oma hyvinvointi. Kaikkiin näihin törmää esimiestyössä päivittäin. Esimiehenä voit olla tilanteessa, jossa et löydä vertaistukea omalta työpaikalta. Ajatusten vaihtaminen muiden esimieskollegoiden kanssa olisi monessa suhteessa hyödyllistä. Kuvittele, jos olisi kokonainen verkosto samassa tilanteessa olevia; aina joku, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia.

 
 
 

Esimiesohjaus on ennaltaehkäisevää neuvontaa. Voit hyödyntää sitä, jos sinulla on esimerkiksi tarve ottaa alaisen kanssa puheeksi työkykyhaasteet, lisääntyneet sairauspoissaolot tai töiden hidastunut eteneminen tai laadun heikkeneminen, palautteen antaminen ja saaminen, motivointi tai halu luoda keskusteleva ilmapiiri.


Varaa aikasi esimiesohjaukseen tästä: http://valmennuskalenteri.fi/tral/


 

 

TRAL:n esimiesverkosto on tarkoitettu juuri sinulle, tradenomiesimies! Verkostossa voit kysyä neuvoja tai toimintaohjeita kollegalta tai vertailla kokemuksia muiden esimiesten kanssa. Kokeneet kollegat toimivat sparraajina ryhmätapaamisissa, joissa voidaan ohjatusti ja vapaamuotoisesti keskustella osallistujien toivomista aiheista. Esimiesaamuissa lisäät tietämystäsi, kun asiantuntijat alustavat syvemmin aamun aiheesta.  

TRAL on jäsentensä mukana uran eri vaiheissa. Haluamme tukea ja kannustaa tradenomiesimiehiä heidän työssään ja tarjota kohdennettuja palveluja, verkostoitumiskanavan sekä työkaluja esimiestyöhön. TRAL:n esimiesverkosto on perustettu juuri siksi - vain tradenomiesimiehille!

Liity esimiesverkostoon asiointipalvelussa osoitteessa asiointi.tral.fi.

Katso ajankohtaiset tapahtumat tapahtumakalenterista.

Tutustu myös Akavan esimiesverkostoon: akava.fi/esimiesverkosto