Kolme tarkastajaa

Yritys Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Työsuhteen laatu Kokoaikainen

Työsuhteen laatu Vakituinen

Viimeinen hakupäivä 8.4.2019

Työpaikan sijainti Helsinki

Liity PRH:n asiantuntevien tekijöiden joukkoon – meillä rekisteröidään vuosittain yli 30 000 uutta yritystä!

Tarkastajana tutkit ja ratkaiset yritysten ja yhteisöjen rekisteri-ilmoituksia yhteisölainsäädännön ja PRH:n käytäntöjen mukaisesti sekä palvelet asiakkaitamme puhelimitse ja sähköpostilla. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi ja asiakaspalvelumme kanssa.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa soveltuva alempi ammattikorkeakoulututkinto (AMK), kuten tradenomin tai oikeudelliseen osaamiseen suuntautuneen tradenomin tutkinto. Arvostamme yritys- ja yhteisöasioiden tuntemusta. Soveltuva työkokemus asiakaspalvelutehtävistä voidaan lukea eduksi.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tuloshakuinen, omaksut nopeasti uusia asioita ja olet valmis kehittämään itseäsi ja laajentamaan osaamistasi. Tuemme sinua onnistumaan ja kehittymään tehtävissäsi.

Kokonaiskuukausipalkka tulee todennäköisesti asettumaan 2542 – 2748 euron välille. Tehtävät alkavat 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Oikeustieteen opiskelijat valitsivat meidät viime vuonna 30 unelmatyönantajan joukkoon. Työskentelemme moderneissa monitoimitiloissa Helsingin Hakaniemessä ja tarjoamme myös etätyömahdollisuudet. Kiinnostavien tehtävien ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi vahvuuksiamme ovat tutkitusti hyvä työilmapiiri ja yhteistyö.

« Takaisin