Controller, kokoaikainen, Adven Oy

Yritys Adven Oy.

Työsuhteen laatu Kokoaikainen

Työsuhteen laatu Vakituinen

Viimeinen hakupäivä 4.4.2019

Työpaikan sijainti Vantaa

Löytyykö sinulta ongelmanratkaisutaitoja sekä halua kehittää prosesseja? Tahtoisitko päästä osaksi voimakkaasti kasvavaa ja jatkuvasti kehittyvää yritystä, jossa ideoitasi kuunnellaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Controller!

Etsimme sinua!
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Adven Oy:lle, analyyttista Controlleria vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

Controllerin tehtävässä varmistat taloustietojen oikeellisuuden kuukausikatkoja sekä raportointia varten. Tuet organisaatiot budjetoinnissa, ennusteiden laatimisessa sekä projektien investointien suunnittelussa ja kannattavuuden seuraamisessa. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös KPI raportoinnin kehittämiseen sekä BI-työkalun implementointiin. Taustoistasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen sinun on mahdollista osallistua myös muihin kehitysprojekteihin yhdessä tiimisi kanssa.

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. He tuottavat teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteuttavat erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille he tuottavat lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa he hyödyntävät muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamalli perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Liikevaihto on 200 meur ja taseen loppusumma 800 meur. Heillä on lähes 40 vuoden kokemus ja palveluksessa on noin 370 ammattilaista. He operoivat yli 300 energialaitosta, joiden yhteenlaskettu kapasiteetti on 1900 MW. Lue lisää: https://www.adven.fi/fi/.

Pääasialliset tehtävät
- Taloustietojen oikeellisuudesta vastaaminen
- Budjetointi ja ennusteiden laatiminen
- Osallistuminen kehitysprojekteihin

Odotamme sinulta
- Aikaisempaa työkokemusta rahoituksen tehtävistä
- Hyviä Excel taitoja
- Soveltuvaa talouden/laskentatoimen koulutustaustaa (esim. KTM)

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
- Kehittää talouden työkaluja ja prosesseja
- Vaikuttaa aidosti omaan työhösi ja tekemisen kehittämiseen
- Kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen
- Kasvaa kasvuyrityksen mukana, jossa tavoitteet ovat korkealla
- Yrityskulttuurin, jossa apua on aina tarjolla, ja sitä on helppo pyytää asiantuntevilta ja alaansa seuraavilta kollegoilta

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.4.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).

« Takaisin