Tradenomiitti

Sinun unelmasi on toisen arki ja Tradenomiitista saatat löytää juuri sinun unelmaasi elävän tradenomin. Voit esittää hänelle anonyymisti kysymyksen, miten hän on tilanteeseensa päässyt. Voit myös jakaa omia kokemuksiasi helpottaaksesi kohti omaa unelmaansa pyrkivien matkaa. Saatat löytää palvelusta myös täysin uuden suunnan urallesi vastaanottamalla työpaikkatarjouksen siitä kaikkein himoituimmasta työpaikasta.

Tradenomiittiin voit tutustua tästä:http://tradenomiitti.fi

Tradenomiitti on tradenomien aktiivinen ja ainutlaatuinen vertaishakupalvelu. Se on täysin uudenlainen tradenomien oma kohtaamispaikka, josta löydät uusia näkökulmia ja kokemuksia, olit sitten vasta työuran alkuvaiheessa etsimässä omaa suuntaa tai päätynyt jo oman alasi kirkkaimpien tähtien joukkoon.

Tradenomiitin avulla voit muodostaa inspiroivia kohtaamisia.

Palvelun kaikki ominaisuudet ovat kaikkien jäsentemme käytettävissä. Lisäksi sitä voivat rajoitetusti hyödyntää yritykset, oppilaitokset sekä kaikki muut, jotka ovat kiinnostuneita tradenomitutkinnon suorittaneiden ammatillisesta profiilista.

Tradenomiitin lähdekoodi on kaikkien vapaasti käytettävissä GitHubissa osoitteessa https://github.com/tradenomiliitto/tradenomiitti

 

Näin käytät Tradenomiittia

1. Kirjaudu palveluun osoitteessa tradenomiitti.fi käyttäen TRAL:n kaikissa sähköisissä palveluissa toimivia tunnuksia. Käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi ja salasana henkilötunnuksen loppuosa, jos et ole muuttanut sitä. Kirjautumissivulta voit asettaa myös uuden salasanan, jos se on päässyt unohtumaan.

2. Kirjautumisen jälkeen pääset täyttämään profiilisi. Osa tiedoista on esitäytettyjä, jotta pääsisit mahdollisimman helpolla alkuun. Täytä profiiliisi yleisiä tietoja, kuten nimimerkki, kuvaus, paikkakunta ja profiilikuva.

3. Lisää profiiliisi kokemustasi ja kiinnostuksen kohteita kuvaavia toimialoja, tehtäviä sekä omia erityisosaamisia sekä koulutuksesi. Ne tekevät profiilistasi mielenkiintoisen ja niiden perusteella kohdistamme muiden jättämiä ilmoituksia juuri sinulle. Muista täyttää myös käyntikorttisi tiedot!

4. Voit selata muita tradenomeja ja heidän profiilejaan eri hakutekijöillä. Kuinka monta tradenomia löydät omalta asuinalueeltasi tai toimialaltasi vai ehditkö kenties olemaan ensimmäinen?

5. Voit selata muiden tradenomien jättämiä ilmoituksia eri hakutekijöillä rajattuna ja löytää juuri itseäsi kiinnostavan ilmoituksen. Löydettyäsi ilmoituksen, johon sinulla on annettavaa, miksi et vastaisi siihen? Innostavalla vastauksella saatat saada vaikka toisen tradenomin käyntikortin sähköpostiisi.

6. Lisää omaa näkyvyyttäsi palvelussa jättämällä oma ilmoitus palveluun. Mitä tarkemmin rajaat ilmoituksen, sitä paremmin se kohdentuu juuri tavoittelemillesi henkilöille. Saatat saada kullanarvoisia vastauksia ja luoda arvokkaita kontakteja.

Anna Sirviö-Hautala

Asiantuntija

Perhevapaalla