Yksityiselämän oikeudellinen neuvonta

TRAL:n jäsenetuna täysjäsenet voivat saada lakineuvontaa yksityiselämän oikeudellisiin asioihin. Neuvonta toteutetaan yhteistyössä Suomen Juristit Oy:n kanssa.

Neuvontapalvelun piiriin kuuluvat esimerkiksi seuraavat asiat:

  • perintö-, testamentti- ja jakoasiat
  • perheoikeudelliset asiat (avioehtosopimukset, lahjat lapsille ja puolisolle, avioero, ositus ja elatusapu)
  • perintö- ja lahjaverotus
  • vahingonkorvausasiat
  • pankki- ja vakuutusoikeuteen kuuluvat asiat
  • avoparin oikeudelliset asiat (esim. yhteisomistuksen purkaminen)
  • huoneenvuokra- ja asunto-osakeyhtiöasiat, asuntokaupat, muut kiinteän ja irtaimen omaisuuden kaupat, mukaan lukien kaupan virheet

Puhelinneuvonta kattaa asiat, jotka jäsen voi esittää ja lakimies selvittää puhelimessa ilman perehtymistä asiakirjoihin tai sähköposteihin. Neuvonta ei koske asiakirjojen laatimista. Elinkeino-, yritys, sijoitus-, ansiotoiminta-, luottamustehtävä- ja sosiaaliturva-asiat eivät kuulu palvelun piiriin. 

Työsuhde- ja työttömyysturva-asiat eivät kuulu palvelun piiriin, ne hoituvat entiseen tapaan TRAL:n työsuhdeneuvonnan ja työttömyysturvaneuvonnan kautta.

 

Suomen Juristit Oy on lakiasiantoimisto, joka erottuu perinteisellä alalla nykyaikaisella palvelumuodollaan. Juridinen asiaosaaminen yhdistettynä palveluhalukkuuteen on johtanut yrityksen hyviin tuloksiin. Suomen Juristien palveluksessa on hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettuja lahjakkaita ihmisiä.

Suomen Juristit Oy:ssä juristit ovat erikoistuneet eri juridiikan osa-alueisiin. Saat Tradenomiliiton täysjäsenenä käyttöösi yksityiselämän lakineuvonnan ja tilanteesi tarkemman kartoituksen veloituksetta. Tämä tarkoittaa sitä, että soittaessasi keskuksemme numeroon, sinulta tarkistetaan jäsennumero, ja soittosi ohjataan asiasi erityispiirteet tuntevalle juristille. Mikäli asian hoitamiseen ei riitä yksistään neuvonta ja tilanteen kartoittaminen, voit halutessasi sopia toimeksiannosta asiaa hoitavan juristin kanssa.

Ennen toimeksiannon sopimista, Suomen Juristit kartoittaa asian hoidon strategiset vaihtoehdot, ja antavat rehellisen kuvan vaihtoehtojen riskeistä ja mahdollisuuksista. Asiakkaamme tietävät aina kustannusperusteet ennen ”taksamittarin” käynnistymistä. Kun päätös strategiasta on tehty, toimeksiannon hoitaminen siirtyy juristin johdettavaksi.

Kun otat yhteyttä Suomen Juristeihin, käytä näitä yhteystietoja:
Keskuksen puhelinnumero: 020 7622 542
​Keskuksen sähköposti: info@suomenjuristit.fi