Työstä juhlaa

Haluatko tuoda työyhteisöösi iloa keskelle vuoden pimeintä aikaa? Tee työstä juhlaa ja ilahduta työkavereitasi kakkukahvien merkeissä. Me yhdessä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kalevan kanssa tarjoamme.

Marras-joulukuun aikana haluamme tehdä #työstäjuhlaa ja antaa jäsenille mahdollisuuden ilahduttaa työkavereitaan ihan tavallisena työpäivänä. Tänäkin vuonna kakkuja tarjoavat yhteistyössä TRAL ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Suosittele jäsenyyttä, saat rahanarvoisen edun

Kakun äärellä voit kertoa työkavereillesi Tradenomiliitosta ja antaa heille vaikka Tradenomi-lehden luettavaksi. Kakkutempauksen lisäksi tarjoamme marras- ja joulukuussa liittyville uusille jäsenille loppuvuoden jäsenmaksut ilmaiseksi (ei koske opiskelijajäsenyyksiä).
Lue lisää: liity.tral.fi/suosittele-jasenyytta.

Kampanjasta sanottua:

"Hyvä fiilis. Positiivista ihmettelyä kollegoilta :) ja peukut TRAL:lle."  

"Tempauksesta jäi tosi hyvä fiilis ja iloinen mieli koko porukalle. Oli aivan mahtavaa tarjota kollegoille kakkua ja kertoa, että näin mahtava on oma ammattiliittoni."

"Aivan mahtava idea joka toi iloa tylsään maanantaipäivään! Porukat olivat otettuja ja myös positiiviesti yllättyneitä liiton tempauksesta." 

Nyt sinä saat tilaisuuden olla se työpaikan mukavin tyyppi!


 

Muista ottaa tänäkin vuonna työpaikkasi kakkuhetkestä kuvia ja jakaa ne sosiaalisen median kanavissa hashtagilla #työstäjuhlaa!

Toimi näin

1. Katso kalenterista marras- tai joulukuulta sopiva päivämäärä, jolloin mahdollisimman moni tradenomikollegoista on työpaikalla. Myös muille kuin tradenomeille saa toki kakkuviipaleen tarjota.
2. Ilmoittaudu mukaan kakkukampanjaan sivun lopussa olevalla lomakkeella 21.12.2018 mennessä.
3. Tilaa kakku valituksi päiväksi valitsemastasi konditoriasta. Kakku saa olla enintään 50 euron arvoinen. Muista ottaa kuitti talteen! Kakun koristelussa on kannatettavaa käyttää mielikuvitusta!
4. Ilmoita etukäteen kollegoillesi tulevista kakkukahveista, ellet sitten halua järjestää yllätystä.
5. Valitun ajankohdan koittaessa keitä kollegoillesi kahvit ja teet ja tarjoa kyytipoikana herkullista kakkua. Tässä vaiheessa voit myös suositella liiton jäsenyyttä tradenomikollegoillesi ja kuitata itsellesi 50 euron arvoisen jäsenhankintapalkkion! Uusille 1.11.-31.12.2018 liittyville jäsenille nyt loppuvuoden jäsenyys maksutta!
5. Ota valokuvia tilaisuudesta niin paljon kuin vain ehdit ja kannusta kollegoita samaan. Jakakaa kuvat Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa käyttäen hashtagia #työstäjuhlaa.
6. Täytä lomake https://my.surveypal.com/tyostajuhlaa-tempauksen-kululomake-2018 ja saat kakkuun käyttämäsi rahat takaisin.
7. Nauti seuraavat päivät työkavereidesi ihailusta työpaikan parhaan yhteishengen luojana. :)

Jäsenetuja tarjoavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva ja henkivakuutuskuntoon.fi

Tiesitkö, että TRAL:n jäsenenä voit ottaa itsellesi ja puolisollesi erittäin edullisen Primus-henkivakuutuksen? Vakuutuksen edullisuus johtuu siitä, että TRAL:n jäsenistön riskitaso on pienempi kuin joillakin muilla ryhmillä, koska meillä on melko nuori ja naisvaltainen jäsenistö. Esim. 100 000 euron korvaussummalla pariturva itselle ja puolisolle maksaa yhteensä vain noin 11 euroa kuukaudessa. 

Lisäetuna jäsenet saavat vielä 2000 euron selviytymisturvan korvaussumman päälle. 

Lisätietoa: henkivakuutuskuntoon.fi.