Jäsenmaksut

TRAL:n jäsenmaksu on kiinteä 33 euroa kuukaudessa riippumatta työtehtävistä, toimialasta tai palkan määrästä. Tradenomien keskipalkalla mitattuna jäsenmaksumme on noin 0,98 prosenttia kuukaudessa. Muistathan, että TRAL:n ja IAET- työttömyyskassan jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. Toimitamme tiedot maksetuista jäsenmaksuista suoraan verottajalle.

  • Täysjäsen: Täysjäsenten jäsenmaksu on 33,00 euroa kuukaudessa sisältäen kaikki jäsenedut ja IAET-työttömyyskassan jäsenyyden. Ilman työttömyyskassan jäsenyyttä jäsenmaksu on 26,75 euroa kuukaudessa.
  • Perhejäsen: Perheen toisen jäsenen jäsenmaksu on 30,00 euroa kuukaudessa. Perheeseen lähetetään vain yksi Tradenomi -jäsenlehti. Ilman työttömyyskassan jäsenyyttä jäsenmaksu on 23,75 euroa kuukaudessa.
  • Ulkomailla asuva jäsen: Ulkomailla lähetettynä työntekijänä (ts. ulkomaankomennuksella) suomalaisen työnantajan palveluksessa työskenteleminen ei edellytä muutoksia TRAL:n tai IAET-kassan jäsenyyteen, eikä vaikuta jäsenmaksun suuruuteen. Muusta syystä ulkomailla asuvilla jäsenillä, joilla ei ole IAET-kassan jäsenyyttä voimassa, jäsenmaksun suuruus on 40 euroa vuodessa.
  • Yrittäjäjäsen: Yrittäjäjäsenen jäsenmaksu on 26,75 euroa kuukaudessa. Hinta ei sisällä työttömyyskassan jäsenmaksua.
  • Eläkeläisjäsen: Eläkeläisjäsenen jäsenmaksu on 40 euroa vuodessa. Jäsenyyteen ei sisälly työttömyysturvaa tai vakuutuksia.

Tradenomiopiskelijan jäsenmaksut

  • Musta: Mustan tason jäsenyyteen kuuluu kulta- ja hopea-tason etujen lisäksi työttömyyskassan jäsenyys. Jäsenmaksu on 94 euroa vuodessa.
  • Kulta: Hopea-tason etujen lisäksi työelämän vakuutukset, vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus sekä henkilökohtainen uraohjaus. Jäsenyyden hinta on 19 euroa vuodessa.
  • Hopea: Opiskelijajäsenyys on maksuton ja sitä suositellaan opintonsa aloittaville tradenomiopiskelijoille. Opiskelijajäsen on Tradenomiopiskelijaliitto TROL:n jäsen. Hopea-jäsenen jäsenedut ovat käytössä 18 kuukauden ajan liittymisestä. Jotta on tämän jälkeen oikeutettu käyttämään jäsenetuja, tulee jäsenyys päivittää kulta- tai musta-tasolle. Jäsenyys kannattaa päivittää kulta-tasolle jo aiemmin, jolloin saa laajemmat palvelut käyttöönsä 12 euron vuosihintaan ja musta-tasolle heti, kun menee kesätöihin, osa-aikatöihin (vähintään 18 tuntia viikossa) tai palkalliseen harjoitteluun.

Verovähennys

TRAL:n ja IAET-työttömyyskassan jäsenmaksut ovat kokonaisuudessaan verovähennyskelpoisia. Voit laskea sivuillamme olevalla laskurilla, kuinka paljon jäsenmaksusta jää todellisuudessa maksettavaksi verovähennyksen jälkeen. Laskuri löytyy osoitteesta www.tral.fi/jasenyys/verovahennyslaskuri.

 

Lisätietoja jäsenmaksuista, -laskutuksesta ja alennuksista saat toimistoltamme: jasenasiat@tral.fi tai p. 020 155 8800.