Jäsen hankkii jäsenen

TRAL:n jäsenyyttä kannattaa suositella. Rekrytoi uusi jäsen ja kuittaa palkinto!

 

Kun tradenomiystäväsi liittyy TRAL:n täysjäseneksi tai kulta-/musta-tason opiskelijajäseneksi, saat jokaisesta uudesta jäsenestä valintasi mukaan jäsenhankintapalkinnon:

  • S-ketjun lahjakortti (50 euroa / täysjäsen ja 20 euroa / kulta- tai musta-taso, käy maksuvälineenä kaikkiin S-ryhmän kauppoihin) tai
  • Superlahjakortti (50 euroa / täysjäsen ja 20 euroa / kulta- tai musta-taso, vaihdettavissa lukuisten eri liikkeiden lahjakorttiin, mm. Lippupalveluun, Suomalaiseen kirjakauppaan, vaate- ja sisustusliikkeisiin sekä vapaa-ajan palveluihin)

Jäseneksi liittyvän / jäsenlajia vaihtavan tulee itse ilmoittaa suosittelijan tiedot jäseneksi liittyessään. Jäsenhankintapalkinto lähetetään suosittelijalle, kun uusi jäsen on maksanut ensimmäisen jäsenmaksunsa.

Jäsenhankintapalkinnon saa vain uusista kulta- tai musta-tason jäsenistä ja täysjäsenistä. Mikäli vaihtaa jäsenlajia kulta-tasolta mustaan, ei jäsenhankintapalkintoa saa. Sen sijaan kulta- tai musta-tasolta täysjäseneksi siirtyvän osalta jäsenhankintapalkinto annetaan kuten myös hopea-tasolta kulta-/musta-tasolle siirtyvistä.

Suosittelu on helppoa täällä!

 

Tomi Kouva

Palvelu- ja kehitysjohtaja

020 155 8813

[javascript protected email address]

@tomikouva