Tule mukaan Lifted WORK -hyvinvointivalmennukseen!12.1.2018

Viime vuonna Tradenomiliitossa vietettiin Työhyvinvoinnin vuotta 2017 (ks. artikkeli) ja jäsenten toiveiden mukaisesti haluamme ottaa hyvinvointiteeman mukaan tämänkin vuoden tapahtuma- ja palvelutarjontaan. Tarjoamme sinulle nyt jäsenetuna 10 viikon Lifted WORK -hyvinvointivalmennuksen.

Lifted WORK -hyvinvointivalmennuksen voit suorittaa verkossa, missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Valmennus on sinulle jäsenetu, eikä aiheuta lisäkuluja.

Ota askel kohti parempaa hyvinvointia!

Valmennuksen sisältö

Osallistujat ovat itse päässeet vaikuttamaan valmennuksen sisältöön ilmoittautumisen yhteydessä toteutettuun hyvinvointikartoitukseen (vastaamisaika hyvinvointikartoitukseen on päättynyt, mutta ilmoittautuminen jatkuu 5.3. asti). Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja valmennukseen ilmoittautuneiden kesken arvotaan muutama kiva yllätyspalkinto

Miksi juuri Lifted WORK?

Valmennuksessa luodaan pysyviä tuloksia ja niihin päästään pienillä muutoksilla totuttuihin tapoihin. Kymmenessä viikossa muutokset ehtivät juurtua uusiksi hyviksi tavoiksi.

Elämänlaatua, ei hampaat irvessä puurtamista

Hyvinvointivalmennuksessa on monta erilaista osa-aluetta, jotka liittyvät mieleen, sosiaalisuuteen, liikkumiseen, ravintoon, palautumiseen tai stressinhallintaan. Lifted Method -valmennusmenetelmät perustuvat tutkimustietoon. Harjoitukset tähtäävät elämänlaadun, työtehon ja jaksamisen parantamiseen.

Oma personal trainer mukanasi, ei salille raahautumista

Valmennukseen voi osallistua kätevästi, kunhan käytössäsi on pöytäkone tai älypuhelin. Kaikki oppitunnit löytyvät vuorovaikutteiselta valmennusalustalta, jolla pääset keskustelemaan aiheista valmentajien ja toisten osallistujien kesken. Valmennusmateriaalit ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä videoita, audioluentoja ja Just-Press-Play-treenejä. Tee harjoitukset missä haluat ja silloin kun sinulle sopii!

Miten valmennus käytännössä toimii?

Saat noin kolmena arkipäivänä viikossa oppitunteja Lifted Methodin keskeisistä teemoista. Keskimäärin käytät aikaa n. 20 min päivässä, kolmena-neljänä päivänä viikossa. Tehokas valmennus vapauttaa aikaa sen kuluttamisen sijaan.

Mahtava tilaisuus lisätä oman työporukan yhteenkuuluvuutta

Osallistukaa koko työporukalla valmennukseen! Tehkää vaikka kerran viikossa yhdessä 20 minuutin harjoitus, ja muuten silloin, kun harjoittelu jokaiselle parhaiten sopii. Kymmenen viikon kuluttua teillä on taatusti uusia yhteisiä suunnitelmia ja tavoitteita, joilla hyvinvointia ylläpidetään!

Tradenomiliiton henkilökuntaa on myös mukana valmennuksessa. Tule siis sinäkin!

Ilmoittaudu mukaan 5.3.2018 alkavaan verkkovalmennukseen niin pääset parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi alan ammattilaisten tuella ja yhdessä muiden tradenomien kanssa. Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti, joten ole nopea.

Ilmoittaudu mukaan 5.3.2018 mennessä täältä!

Valmennuksen yhteistyökumppanina toimii Lifted Oy.